bilangna pengunjung

samat dtg

Selamat Datang ke Blog aku nie Yg x seberapa nie..harap suke lah nyer..ok arr..bye2..hahaha
Terdapat ralat dalam alat ini

Sabtu, 14 Mei 2011

BUDAX2 3 merah yg aroxx dan gile tpi best..

    NIE lah name dax kelaz aku yg arox nk mampos..tpi baik dan kekadang jahat gila2..

syahmi sharif                hakimi rosdee              rafee alius                                                                                          




                                          sox xuan                               fitri mazlan




.. helmi hamza                                                                                       firdaus jawahir                                                                                    


bella enn
                                                                                      ummi farhana



            haslinda bedah..hehe              maizatul kursi..              farhan oyob.                        


  shafik rahim






farid kambing..hak3                        iyasyia           farhana                            dan bnyk lagi...
  


SEMUA nama2 budax kt atas arox n celaka semua   heheh..sory semua..gurau jerk..tpi best kwn gn dye org..
wlaupn aku selalu kene jerk gn dye org..Bnyk yg telah dilalui sush dan senandG BERSAMA.cewahhh!!! hahaha..


SEMOGA SEMUA BUDAX 3 MERAH BERJAYA DPT PERFECT SKOR 8A
          DLM PMR...GOOD LUCK GENG..HEHEHE


SEKIAN MEKASIN//

Khamis, 12 Mei 2011

somebody..kami...bulan dan bintang..


   TDI g youtube tetibe jumpe vedeo nie..err..sedih jugak dengar lagu nie..sbb teringat akan kwn2 lame aku duloo..yg mengharungi susah dan senang bersama aku walaupun bnyak rintangan berlaku....hahahah
Tetapi skung masing masing, dah buat haluan sendiri..smuanye lost contecx..yelah smua dah laen skolh...tpi xp wlaupn dh x jmpe lagi..tetapi kami smua masih ada di dalam hati antara satu sama laen..jika kami rindu antara sama laen bintang dan bulan tempat kami bertemu..
Aku ingat lagi ad sorang kwn aku ckp kt aku mcm nie..''syahmi nti klo kite dh x satu skolh lagi ko jgn lupew aku ok.."'  ayt  tuu selalu d'dalam fikiran aku..ak xkn lupa sama luu...err..sedih jerk rsew..nk nangis nie??..heheh..tpi smuanya dh berubah skung..walau ap2 pn hidup mesti d'teruskn..

Rabu, 11 Mei 2011

Aku..DIA DAN AKU KAMU ANDA..HAK3

   Hari nie dekat sekolah hati aku rase berdebar debar jerk..xthu knp??...rase sedih pun ade ..happy pn adee..
yg pling kuat dalam hati aku sedih...tpi setelah berjumpa dgn kwn2 kelaz aku yg kepoce tuu..terus jadi gembira hati akuu..

  Aku nie mmg suke kacau org...ejek org dan banyak lagii..hehehe!!!...kekadang ad sorang kwn aku yg duduk sebelah aku di dlm kelaz mara dan x layan aku..dh2 nti dye kenekan aku pluk..ps2 nanti kte org main ejek nama bapak kte org....hahahah...jahat tol..huhuuh..sory brother..tpi walau apa pun best kawan dengan dye..friend to you sampai bila bila kecuali kiamat..hahax ~

 SKUng kat dalam kelaz aku dah mule mempunyai penyakit ('M')...ap itu penyaki M???
MESTI KORANG PUN KEKADANG ADE PENYAKIT NIE..bahaya jugak tpi xbole buat mati..gile lah kalaw bole buat org mati..mesti aku cari penawarnye dulloooo..penyakit M NIE ialah penyakit yg dinamakan malas atau pemalas..skung aku kt dalam kelaz asyik nk tdoo jerk..xthu ap nk jadi..ramai dah cikgu komplin psl aku..hahahahah...degil jigk aku nie??...tpi ap2 pun aku akan berusaha untuk berubah menjadi yg lebih baek untuk mencapai matlamat hidup..


  SYAHMI_SHARIF SAY: JADI MANUSIA JGN MALAZ2 NTI DIRI SENDIRI YG MERANA
                                            OK GUYZ ATAU SHE2 YG MEMEBACA INIE..HEHE..
                                              GOOD LUCK FOR YOU LIFE..:D
Gambar nie xd kene mengene sama sekali..tpi melanbangkn sekolah dan pelajar..heheh

Rabu, 4 Mei 2011

what ever!!!!

    sekom...KNp hidup ini penuh dengan dugaan yg pelbagai..smpai kadang2 kite xtahu nak hadapi nyer macam mana??..kadang2 aku sedih dengan diri aku sendiri..xthu knp???..mungkin sbb kesalaan diri sendiri..
Dan kadang aku terfikir bila kawan2 aku kenekan aku atau what ever lh!!..hak3..mungkin smua 2 sbb perangai aku sendiri yang suka kenekan org..kadand2 juga rase mcm nak mengalir air mate bile kwn2 kite benci akan kite..soooo..janganlah buat org benci akn anda yg sedang membaca ini..!!!...
Klo nak kate ape2 tentang orang laen....tgok diri sendiri duloooo..ok!!! ~
fikir2 lah dan selamat beramal ~ hak3...
:D :D :D

   pic no wite....~