bilangna pengunjung

samat dtg

Selamat Datang ke Blog aku nie Yg x seberapa nie..harap suke lah nyer..ok arr..bye2..hahaha
Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 28 Julai 2013

:(

Semekom ,,, hari ni aku betol terpukul dgn semua nie ,,,bile aku dapat tahu penyakit lama aku datang balek ,,aku selalu pening kepala dan sampai satu taat aku takle nk bukak mata .. mak aku selalu ingat aku pura2 sebab tak nak g sekolah ,,, tpi lepas aku jumpa doktor pakar johor , aku menghidapi migrain and strepsreson .. aku selalu cuba tahan sakit nie bile dekat sekolah .. bnyk kali jugk aku balik rumah ,, sebab selalu sangat pening waktu pagi... hmmm xpelah redha jeeee...

 Tapi apa yg aku sedih sangat , orang2 yg dulu ade dalam hidup aku semua dh jauhkan diri ,, aku selalu dihina , dikituk , dipulaukan ,, walaupn aku nampak ok ,, aku cuba kuat hadapi semua ni ,, wlaupun aku akan keluar air mata bile teringatkan semua nieeee..aku tak tahu nk ngadu dkt sape ? dkt family? xmungkin , sebab aku dh tak mcm duluuuuu ... aku selau kene marah ,, aku cuba nk gembirakan mak bapak aku dgn spn yg cemerlang ,, insyaallah ..... emi janji mak ....terima kasih dkt orng2 yg selalu sakitkan hati aku .. terima kasih ,, sbb dh wt aku sedar erti persahabatan sebenar .......teeeriiima kasiiih ~~

Ahad, 26 Mei 2013

Yours are my Friend .

Asalamualaikum ,,, dah 2 tahun lebih aku xupdate blog nie ..hahahaha... semenjak satu tragedi berlaku kat aku , iaitu aku excident dan tangan kiri aku koyak besar ,, tpi skung dh makin pulih..
mcm yg bermain dalam fikiran aku .. iaitu kawan2 aku .. dan aku baru sedar yg aku mempunyai kawan2 yg amek berat pasal aku , time susah senang bersama ...ni lah mereka ..


 yg pakai baju merah tu farhan ..dan baju biru tu aku , :)
 kimi dan aku :)
actually mereka bertiga ni lah kawan terbaik aku ,, walaupun kadang2 bergaduh , tpi itulah yg buat kami lebih rapat ,, dan aku harap kiteorang dapat kawan sampai bila2 di syurga nanti . Mereka lah yg selalu buat aku gembira time sedih .. aku dapat lupakan masalah aku bila lepak dengan diaorang..
kimi ,farhan dan rafe ,, aku harap kita dpt kwn sampai mati ..hahaha :)