bilangna pengunjung

samat dtg

Selamat Datang ke Blog aku nie Yg x seberapa nie..harap suke lah nyer..ok arr..bye2..hahaha
Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 26 Mei 2013

Yours are my Friend .

Asalamualaikum ,,, dah 2 tahun lebih aku xupdate blog nie ..hahahaha... semenjak satu tragedi berlaku kat aku , iaitu aku excident dan tangan kiri aku koyak besar ,, tpi skung dh makin pulih..
mcm yg bermain dalam fikiran aku .. iaitu kawan2 aku .. dan aku baru sedar yg aku mempunyai kawan2 yg amek berat pasal aku , time susah senang bersama ...ni lah mereka ..


 yg pakai baju merah tu farhan ..dan baju biru tu aku , :)
 kimi dan aku :)
actually mereka bertiga ni lah kawan terbaik aku ,, walaupun kadang2 bergaduh , tpi itulah yg buat kami lebih rapat ,, dan aku harap kiteorang dapat kawan sampai bila2 di syurga nanti . Mereka lah yg selalu buat aku gembira time sedih .. aku dapat lupakan masalah aku bila lepak dengan diaorang..
kimi ,farhan dan rafe ,, aku harap kita dpt kwn sampai mati ..hahaha :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan